Tjänster för företag

Vi är specialiserade inom olika typer av arrangemang för stora grupper. Vi tar hand om den omfattande planeringen och genomförandet av arrangemanget.

Vi planerar och genomför tjänster för företags- och gruppkunder enligt deras önskemål.

Vi kan göra besök hos er på företaget och berätta mer, men ni är även välkomna att besöka oss på Taattisten tila och bekanta er med lokalerna och få information på plats.

  • Vi ordnar bl a konferens- och kundevenemang med stor yrkeserfarenhet
  • Den egna restaurangen svarar för mat och servering
  • Möjlighet till mångsidiga aktiviteter på en area av 150 hektar
  • Vi gör med glädje de omfattande planeringarna efter era behov

Taattisten tila ligger i Åbos skärgård i Merimasku Nådendal med bra vägförbindelser vid sjön Taattisten. Det är 9 km till centrala Nådendal och 23 km till Salutorget i centrala Åbo.

Våra konferenstjänster

Det finns flera speciella konferenslokaler på Taattisten tila. Vi diskuterar gärna med er om just ert behov inför en konferens eller t ex en kursdag och planerar dagen så att det motsvarar önskemålen.

Vid planering av konferens kan det vara bra att observera alla de olika möjligheterna att genomföra en oförglömlig vistelse på Taattisten tila.

Ta som ett exempel; kokkaffe vid öppen eld i Kåtan eller fortsatta diskussioner i bastun som kan vara uppfriskande och ge nya synvinklar inför dagens viktiga beslut.

Bekanta er med våra lokaler på Möten och konferenser