Ravintola- ja juhlapalvelut

Taattisten tila järjestää ammattitaidolla juhlat, kokoukset ja tilaisuudet. Kaikkiin tiloihimme ruoat valmistaa tilan oma ravintolakeittiö. Käytämme ruuan valmistuksessa tuoreita raaka-aineita ja lähitiloilla kasvatettuja juureksia, vihanneksia ja marjoja. Keittiön henkilökunnan kanssa asiakkaan on helppo suunnitella juuri sellainen ateriakokonaisuus ja tilaisuus, joka palvelee parhaiten asiakkaan tarpeita.

Taattisten tilalla tilaisuuksia voi järjestää seuraavissa tiloissa:

  • Tallin Vintti
  • Ravintolan juhlasali
  • Kallen kellari
  • Pakari
  • Kota ja laavu

Taattisten tila sijaitsee Turun saaristossa Naantalin Merimaskussa hyvien liikenne-yhteyksien varrella, Taattistenjärven rannalla. Naantalin keskustaan on matkaa vain 9 km, Turun Kauppatorille 23 km.

Tallin vintti

Taattisten Tilan tallinvintti on iso yhtenäinen juhlatila, jonne mahtuu jopa 180 ihmistä. Tallinvintin tunnelmallinen juhlatila on omiaan häiden tai muiden tilaisuuksien viettoon. Tila on käytössä ympäri vuoden ja tilaan saa tuoda omia alkoholijuomia. Tilasta löytyy myös ajanmukainen äänentoistolaitteisto, videotykki sekä internet/wlan yhteys mikä mahdollistaa myös suurempien kokoustilaisuuksien pitämisen.

Ravintolan juhlasali

Ravintolan juhlasali ( 30 -100 henkilöä),  joka muuntautuu hyvin erilaisiin tilaisuuksiin tarpeen mukaan. Ravintolassa on A-oikeudet.

Juhlasalin yhteydessä kaksi viihtyisää lasitettua terassia sekä kesäaikaan ulkoterassi.

Juhlasalissa käytössä myös nykyaikaiset kokous- ja äänentoistolaitteet sekä internet/wlan yhteys.

Lasiterassi

Ravintolan juhlasalin yhteydessä oleva lasiterassi mahdollistaa kesäaikaan 35 henkilön ruokailun ja toimii samalla myös aamiaistilana maatilamatkailijoille. Tehokkaiden lämmittimien avulla lasiterassia voi käyttää myös syksyllä esimerkiksi rapujuhlien pitopaikkana. Tilassa A oikeudet.

Ulkoterassi

Ulkoterassi sijaitsee ravintolan juhlasalin yhteydessä aivan Taattisten tilan pihapiirin keskellä, ulkoterassilla A-oikeudet. Terassi on rauhallinen ja tuulensuojainen paikka, jossa voi virvokkeiden lisäksi nauttia myös ravintolamme antimista. Terassilla 40 asiakaspaikkaa.

Saunan lasiterassi

Ravintolan juhlasalin saunan ja ulkoterassin yhteydessä oleva lasiterassi on tunnelmallinen ja mukava paikka istua saunan jälkeen tai nauttia vaikka iltapalaa auringonlaskua seuraten.

Saunan lasiterassilla A oikeudet.

Kallen kellari

Kallen kellari on viihtyisä  pubimme, jossa voi vaikka nauttia takkatulen loisteessa hyvästä ruoasta ja juomista, tai hyödyntää tilaa toimivana kokoustilana, jossa Internet/wlan yhteys sekä videotykki. Tila sopii mainiosti noin 25 henkilön tilaisuuksiin ja rauhallisuutensa vuoksi on etenkin hyvä kokoustila. Tilassa on A-oikeudet.

Pakari rakennus

Pakarirakennus on tilan vanhin rakennus, joka on peräisin 1700-luvulta. Varmasti yksilöllinen ja ajan hengen mukaan restauroitu yhteinäinen tupa sopii noin 30 hengen ryhmille. Pakaritupa leivinuuneineen on juhlatila, joka jo itsessään tekee tilaisuudesta ikimuistoisen.

Kota ja laavu

Taattisten tilan kodalla vietät yhtälailla rauhallisen hetken luonnossa kuin pienen tilaisuudenkin.

Kotaan mahtuu nuotion loimusta nauttimaan 20 aikuista ja yöpyminenkin onnistuu viideltä henkilöltä lavereilla lampaantaljojen päällä makuupussissa.

Kodan vieressä on myös laavu ja nuotiopaikka.  Nuotiopaikka on käytössä paitsi kulovarotusaikana. Kodalle voit varustautua joko omin eväin tai tilata vaikka nokipannukaffet ja korvapuusteja. Kota toimii myös virikkeellisenä hengähdyspaikkana esimerkiksi kokouspäivän lomassa.