Tilan vanhin rakennus periytyy aina 1700- luvulta asti.

Huolella entisöidyssä Pakarissa majoittuu kesällä 25 henkilöä ja talvella 13 henkilöä. Rakennuksesta löytyy neljä huonetta, sekä kolme vain kesäkäytössä olevaa aittahuonetta. Pakarissa on kaksi erillistä suihkutilaa, kolme wc:tä, pieni keittiö sekä kuivauskaappi vaatteille. Toisessa suihkutilassa on myös asiakaskäytössä oleva pyykinpesukone. Pakarirakennuksen yläkerrassa sijaitsevat lisäksi hirsiset Aitta-huoneet (Yläkerta vasen, Yläkerta oikea ja Luhti). Ne ovat käytössä keväästä syksyyn. Kaikissa aittahuoneissa on myös lisälämmityksenä sähköpatteri.

Aitan huoneissa on seisomiskorkeus. Flikkatte luhti on tilavin vaikkakin reunoista matalin aittahuone. Yläkerrassa on pieni wc, lähimmät suihkutilat ovat pakarituvan sisääntuloeteisessä. Muita wc- ja suihkutiloja on myös käytössä. Hirsirakennuksissa on hyvä nukkua säällä kuin säällä.

Punainen huone

Rauhallinen huone on pakarin terassin vasemmassa päädyssä. Mahdollisuus ottaa myös kotieläimet mukaan. Huoneessa on vuoteet kolmelle aikuiselle. Toinen sängyistä ns. vanhanajan kerrossänky 90*190cm sisällä valot ja sängyn reunassa verhot. Pakarin huone on käytössä ympäri vuoden mutta oma wc ei toimi pakkaskaudella. Silloin käytetään pakarituvan muita tiloja. Punaisen huoneen eteisen komerossa on oma mikroaaltouuni ja kahvinkeitin.

Tupa

Pakarin tupa on käytössä ympäri vuoden. Majoittumaan mahtuu yhteensä seitsemän aikuista ja tarvittaessa lapsille erilliset matkasängyt. Pakarituvan voi yhdistää keltaisen ja sinisen kamarin kanssa, jolloin yöpymään mahtuu yksitoista aikuista. Vanhoissa kaappisängyissä eli vanhanajan kerrossängyissä on hyvät patjat ja kooltaan ne ovat 100*183cm. Uuninpankolla parivuode 160*200cm. Lisäksi tuvassa on sivusta avattava perinteinen sohvasänky. Pakarissa on erillinen pieni keittiö, tiskikone ja jääkaappi. Tuvassa ilmalämpöpumppu. Tuvan ja kamareiden asukkailla käytössä wc ja suihkut.

Sininen huone

Siniseen huoneeseen mahtuu yöpymään kaksi aikuista ja yksi lapsi. Sijaitsee vanhan pakarituvan peräkamarina oikeassa takanurkassa. Huoneen pystyy yhdistämään keltaisen kamarin kanssa tarpeen mukaan. Keltaisesta huoneesta on oma uloskäynti. Yhdistettynä tilaan mahtuu neljä aikuista ja yksi lapsi. Sininen huone on käytössä ympäri vuoden.

Keltainen huone

Keltaiseen huoneeseen mahtuu yöpymään kaksi aikuista. Sijaitsee vanhan pakarituvan peräkamarina vasemmassa takanurkassa. Huoneen pystyy yhdistämään sinisen kamarin kanssa tarpeen mukaan. Keltaisesta huoneesta on oma uloskäynti. Yhdistettynä tilaan mahtuu neljä aikuista ja yksi lapsi. Keltainen huone on käytössä ympäri vuoden.

Luhti

Luhtihuone on aittahuoneista suurin. Siellä on parivuode 160*200cm ja kaksi 80*200cm vuodetta, sekä senkki ja pieni pyöreä pöytä ja tuoleja. Ikkuna on lattiatasossa, koska huoneeseen tullessa on pari porrasta. Luhdin oven päällä lukee Flikkatten luhti 1890. Wc tila yläkerrassa käytävällä, lisäksi pakarin tuloeteisessä wc, suihku ja pieni keittiötila. Luhtihuone on käytössä kesästä syksyyn.

Yläkerta oikea

Kesärenki aittahuone on hirsiseinäinen, tunnelmallinen ja hieman hämärä. Pienestä ikkunasta avautuu näkymä pellolle, jolla lampaat saattavat käyskennellä. lisälämpönä on erillinen sähköpatteri. Wc tila yläkerrassa käytävällä.
Aittahuoneessa on kaksi kerrossänkyä, pöytä ja tuoleja. Aittahuoneeseen mahtuu nukkumaan 4 henkeä. Sängyissä on kunnon vaahtomuovipatjat maloluokituksen mukaan. Toinen wc ja suihkutilat pakarituvan sisääntuloeteisessä. Aittahuone käytössä kesästä syksyyn.

Yläkerta vasen

Piikaflikka hirsiseinäinen aittahuone on hämärä ja tunnelmallinen perinteinen nukkumatila. Aitassa yksi kerrossänkyä 80*200cm ja yksi vanhanajan aikuisten sänky 90*200cm. Nukkumaan mahtuu kolme aikuista ja sängyissä on kunnon vaahtomuovipatjat maloluokituksen mukaan. Aitassa on pieni ikkuna sisäpihalle päin. Wc aittahuoneiden vieressä käytävällä. Lisäksi wc ja suihkutilat myös pakarituvan sisääntulo eteisessä. Aittahuone käytössä kesästä syksyyn.