• Pakarirakennus
 • Hilman tupa
 • Lempimökki
 • Lammenrannan Mökki
 • Tipula
 • Venevaja
 • Kota
 • Vintinhuone

 • Pakarirakennus

  Tilan vanhin rakennus perityy aina 1700- luvulta asti.

  Huolella entisöidyssä Pakarissa majoittuu kesällä 25 henkilöä ja talvella 13 henkilöä. Rakennuksesta löytyy neljä huonetta, sekä kolme vain kesäkäytössä olevaa aittahuonetta.

  Pakarissa  on kaksi erillistä suihkutilaa, kolme wc:tä, pieni keittiö sekä kuivauskaappi vaatteille. Toisessa suihkutilassa on myös asiakaskäytössä oleva pyykinpesukone.

  Pakarirakennuksessa on myös pieni kotiseutumuseo.

  Pakarirakennuksen yläkerrassa sijaitsevat lisäksi hirsiset Aitta-huoneet (Yläkerta vasen, Yläkerta oikea ja Luhti).
  Ne ovat käytössä keväästä syksyyn. Kaikissa aittahuoneissa on myös lisälämmityksenä sähköpatteri.
  Aitan huoneissa on seisomiskorkeus. Flikkatte luhti on tilavin vaikkakin reunoista matalin aittahuone.
  Aittahuoneiden lähin wc ja suihkutilat ovat pakarituvan sisääntuloeteisessä. Muita wc- ja suihkutiloja on myös käytössä.
  Hirsirakennuksissa on hyvä nukkua säällä kuin säällä. • Punainen huone

  Rauhallinen huone on pakarin terassin vasemmassa päässä museon jälkeen. Mahdollisuus ottaa myös kotieläimet mukaan.

  Huoneessa on kolmelle aikuiselle ja yhdelle lapselle sängyt.  Toinen sängyistä ns. vanhanajan kerrossänky 190 cm*90 cm sisällä valot ja sängyn reunassa verhot.

  Pakarin huone on käytössä ympäri vuoden mutta oma wc ei toimi pakkaskaudella. Silloin käytetään pakarituvan muita tiloja.

  Punaisen huoneen eteisen komerossa on oma mikroaaltouuni ja kahvinkeitin. • Tupa

  Majoittumaan mahtuu yhteensä seitsemän aikuista ja tarvittaessa lapsille erilliset matkasängyt. Pakarituvan voi yhdistää keltaisen ja sinisen kamarin kanssa, jolloin yöpymään mahtuu yksitoista aikuista.
  Vanhoissa kaappisängyissä eli vanhanajan kerrossängyissä on hyvät patjat ja kooltaan ne ovat 183*100cm. Uuninpankolla parivuode 200*160cm. Lisäksi tuvassa on sivusta avattava perinteinen sohvasänky.
  Pakarissa on erillinen pieni keittiö, tiskikone ja jääkaappi.
  Tuvassa ilmalämpöpumppu. Tuvan ja kamareiden asukkailla käytössä wc ja suihkut. • Sininen huone

  Siniseen huoneeseen mahtuu yöpymään kaksi aikuista ja yksi lapsi. Sijaitsee vanhan pakarituvan peräkamarina oikeassa takanurkassa. Huoneen pystyy yhdistämään keltaisen kamarin kanssa tarpeen mukaan. Keltaisesta huoneesta on oma uloskäynti. Yhdistettynä tilaan mahtuu neljä aikuista ja yksi lapsi. • Keltainen huone

  Keltaiseen huoneeseen mahtuu yöpymään kaksi aikuista. Sijaitsee vanhan pakarituvan peräkamarina vasemmassa takanurkassa. Huoneen pystyy yhdistämään sinisen kamarin kanssa tarpeen mukaan. Keltaisesta huoneesta on oma uloskäynti. Yhdistettynä tilaan mahtuu neljä aikuista ja yksi lapsi. • Luhti

  Luhtihuone on aittahuoneista suurin. Siellä on parivuode ja kaksi 200*80 cm vuodetta sekä senkki ja pieni pyöreä pöytä ja tuoleja. Siellä on myös matka-arkku jossa ennen vanhaan kuljetettiin omia vaatteita ym.
  Ikkuna on lattiatasossa koska huoneeseen tullessa on pari porrasta. Luhdin oven päällä lukee Flikkatten luhti 1890. Wc tila yläkerrassa käytävällä, lisäksi pakarin tuloeteisessä wc ja suihku ja pieni keittiötila.  The Loft is the largest of the granary rooms. There is a double bed and two single beds with dimensions of 200x80cm, as well as a chiffonier and a small coffee table and chairs. There is also a tradtional luggage trunk providing a touch of nostaglia.
  Being a loft the window is at floor level whilst the entry is driect from a small staircase. Over the Loft’s door reads ‘Flikkatten luhti 1890’. • Yläkerta oikea

  Kesärenki aittahuone on hirsiseinäinen, tunnelmallinen ja hieman hämärä. Pienestä ikkunasta avautuu näkymä pellolle, jolla lampaat saattavat käyskennellä. lisälämpönä on erillinen sähköpatteri. Wc tila myös yläkerrassa käytävällä.
  aittahuoneessa on kaksi kerrossänkyä, pöytä ja tuoleja. Aittahuoneeseen mahtuu nukkumaan 4 henkeä. Sängyissä on kunnon vaahtomuovipatjat maloluokituksen mukaan. Toinen wc ja lisäksi  suihkutilat pakarituvan sisääntuloeteisessä. • Yläkerta vasen

  Piikaflikka  hirsiseinäinen  aittahuone on hämärä ja tunnelmallinen perinteinen nukkumatila. Aitassa yksi kerrossänkyä 200*80 cm ja yksi vanhanajan aikuisten sänky 200*90 cm. Nukkumaan mahtuu kolme  aikuista ja sängyissä on kunnon vaahtomuovipatjat maloluokituksen mukaan. Aitassa on pieni ikkuna sisäpihalle päin. Wc aittahuoneiden vieressä lisäksi wc ja suihkutilat myös pakarituvan sisääntulo eteisessä. This log-walled granary room is a cozy and traditional bedroom. The room has two bunk beds of dimensions 200x80cm and one tradtional adult bed measuring 200x90cm. The room sleeps five adults and the beds have foam mattresses that meet countryside tourism industry standards. The granary room has a small window facing the courtyard. The nearest toilet and shower facilities are in the hallway entrance of Pakari Lodge.