Taattinen on osa aitoa, puhdasta ja rauhallista saaristoa.

Olit sitten yksin, kaksin tai perheen kanssa lomailemassa, juhlimassa ystäviesi häitä tai vaikka viettämässä kokoustilaisuutta yhteistyökumppaneiden kanssa, tarjoaa Taattisten tila mahdollisuuden moniin unohtumattomiin kokemuksiin.

Halutessasi  laajemminkin tutustua lähialueisiin on hyvä huomioida tilan sijainti Turun saariston rengastien varrella hyvien liikenneyhteyksien päässä.

Retkeily

Taattisten tila tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet retkeillä vaihtelevissa maastoissa.  Tilan 150 ha:n alueella voi sienestää, marjastaa tai vaikka kulkea hyvin merkityillä luontopoluilla omaan tahtiin.  Vuodenaikojen vaihtelu luo oman mausteensa saaristolaiseen luontoon. Keskikesän helteillä, syyskauden ruskanaikaan tai helmikuun hangilla kokemus on aivan omanlaisensa.

Talvella voi käydä hiihtämässä tai luistelemassa järven jäällä. Jäiden salliessa järveltä löytyy myös napakelkka. Pieniä mäkiäkin löytyy pulkkailua varten.

Savusauna

Taattisten holvisavusauna tarjoaa lempeitä löylyjä jopa 15 saunojalle kerrallaan. Saunan yhteydessä on pukuhuone ja wc. Keväästä syksyyn käytössä myös 10-15 hengen oleskelutila. Savusaunalla on kaksi lämminvesiallasta joihin mahtuu 12 + 5 kylpijää. Saunomisen lomassa voi pelata vaikka rantalentopalloa, hyödyntää laajaa nurmialuetta tai kipaista uimaan tilan omalle uimarannalle Taattisten järvelle , jonne matkaa on 250 metriä. Savusauna ja lämminvesialtaat tulee varata aina etukäteen. Varattavissa maksimissaan 30 hengelle kerrallaan. Alueelle saa tuoda omat juomat, muovi tai tölkki.

Eläimet

Taattisten Tilalla on mahdollisuus tutustua monenlaisiin kotieläimiin. Tallista ja pihapiiristä löytyy mm. kissa, lampaita, vuohi, Belgianjättikaneja, hevosia ja poni. Kesällä saattaa olla myös muitakin eläinasukkaita pihapiirissä.

Asukkaille, sekä muille pienryhmille/yksityishenkilöille on mahdollista varata poniratsastusta, sekä aikuisille hevosratsastusta maastossa.

Veneily

Taattisten tilalla voit viettää aikaasi mukavasti myös vesillä. Taattisten järvi on noin 55 hehtaarin kokoinen järvi noin 300 metrin päässä pihalta. Tilalla on oma ranta, johon on helppo kulkea. Taattisten järvellä on mahdollisuus uimisen lisäksi melontaan, souteluun tai vaikkapa kalojen narraamiseen. Järvenrannassa meillä on veneitä ja kanootti, jonka vuokraus on 10€/kerta.

Talvella jäätilanteen salliessa järvellä on hyvät hiihtomahdollisuudet, oivat syvänteet pilkkimiseen, sekä napakelkkailun mahdollisuus.

Meren rantaan matkaa 2km.

Huom! Ranta on yksityisranta.

Pihaleikit

Taattisilla on tilaa temmeltää. Löydät helposti mukavaa ajanvietettä olit sitten pieni tai jo hieman isompikin. Pihapiiristä löytyy, rantalentopallokenttä, jalkapallomaalit, tikkatauluja, vaijeriliuku, trampoliini, hiekkalaatikko tykötarpeineen sekä liuta perinteisiä pihapelejä. Luontopolkua voi myös kiertää omatoimisesti.

Uimaranta

Tilan oma yksityinen hiekkapohjainen uimaranta on mukava paikka viettää aikaa. Lapsiystävällinen ja matala uimaranta sijaitsee 300 metrin päässä tilan pihasta ja kulku uimarannalle on helppoa. Kalarikkaasta järvestä onkijaa voi onnistaa ihan laituriltakin onkien. Uimarannalla on myös soutuveneet ja kanootit jotka ovat vuokrattavissa. Jos pistäydyt meille voit varata veneen tai kanootin   10 € /kerta.

Huom! Ranta on yksityisranta!